Kahramanmaraş Belediyesi personellerine kurumsal kimlik semineri verildi.


Kahramanmaraş Belediyesi’nin Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2013 Teknik Destek Hibe Programı kapsamında kabul edilen proje gereği “Kurmsallaşma ve Kurumsal Kimlik Oluşturma” semineri belediye personeline verildi.


Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere, vatandaşlarla birebir ilgilenen birimlerin personelleri katıldı.


Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ekrem Tufan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, kurumsal kimlik anlatılırken, aynı zamanda katılımcıların görüşlerine yer verilerek soruları cevaplandırıldı.


Seminerde slayt eşliğinde sunumunu gerçekleştiren Doç. Dr. Ekrem Tufan: “Kurumsal kimlik, kurumların personellerinin kurum içi ve kurum dışı iletişimi olarak tanımlayabiliriz. Kurumsal kimlik iyi bir strateji plana dayanır. Kurum kültürü, kurumun dışa yansıyan yüzünü en iyi ifade eden unsurdur. Toplumun, kurumun kalitesini algılamasına ise kurum imajı adı verilir” diye konuşarak belediyecilikte kurumsallaşmada kurum içi iletişimin sağlanması, kurumu sahiplenerek daha verimli nasıl çalışılabilir gibi konular gündeme getirilerek kurumsallaşmanın önemini vurguladı.


Doç. Dr. Tufan aynı zamanda seminere katılanların görüşlerini de alarak sorularını da cevaplandırdı. Seminerin sonunda katılımcılara Katılım Sertifikası verildi.