Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen-2’nin vefat eden annesi Hatice Aysel Beşen’in cenazesi bugün son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.

Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeni ile hastanede tedavi gören ve yaklaşık 10 gün kadar önce de taburcu edilerek evde dinlenmekte olan 73 yaşındaki 3 çocuk annesi Hatice Aysel Beşen’in cenazesi bugün Ulu Camii’de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Gök, daire müdürleri, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sarıkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adaylarından Fatih Mehmet Erkoç, Atıf Şirikçi, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Arıkan, Beşen ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Aslen Kayabaşı Mahallesi’nden olup Haydarbey Mahallesinde oturan; merhum fotoğrafçı Hamit’in kızı, merhum Bekir Beşen'in eşi, sigortacı Mehmet ve Kadir Beşen'in anneleri ve Fatih Kolukırık'ın kayınvalidesi olan merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabırlar ve başsağlığı dileriz. (Taziye adresi: Haydarbey Mahallesi, Anadolu Sitesi A Blok (12 Şubat Parkı ilerisindeki Bellona mağazasının arka kısmı GSM: 0.533. 810 05 51 KAHRAMANMARAŞ) (www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...