Kahramanmaraş’ta önceki gün kayınvalidesinin kendisine çocuğunu göstermediğini iddia eden şahıs, dehşet saçtı. Silahla ev basan öfkeli koca, 4 el ateş etti. Namludan çıkan kurşun aynı aileden 3 kişiyi yaraladı. Olayı gerçekleştiren öfkeli şahıs ise her yerde aranıyor.


Barbaros Mahallesi muhtarlık civarı meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti: Geçimini çiftçilik yaparak sağlayan A.Ö. (42) tarlasında çalıştırmak üzere ırgat tutu. Tutuğu ırgatların kızı olan D.Ö. (22) ile aşk yaşamaya başlayan tarla sahibi  A.Ö., D.Ö.’nün ilk eşinden boşanmasını sağladı. İlk eşinden boşanan genç kadın A.Ö., il evlendi. Evliliklerinden iddiaya göre 2 çocuğu olan çift, daha sonra anlaşamayarak ayrı yaşamaya başladı. Genç kız, annesi 42 yaşındaki S.K.,’nin evine geldi. Eşiyle barışmak için araya akrabalarını sokan A.Ö., eşiyle tekrar barışarak beraber yaşamaya başladı. Ancak çiftin barışması uzun sürmedi. Eşiyle tekrar kavga eden D.Ö., annesinin evine geldi. Yine iddialara göre eşiyle tekrar barışmak için konuşmaya çalışan A.Ö. her defasında olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine anne S.K., damadı A.Ö.,’ye ‘Çocuklar, senin değil, çocuklar ilk damadımdan’ demesi üzerine tartışma başladı. Kavgaya dönen tartışma sonrası silahına sarılan damat A.Ö. karısının annesi S.K.,’yi karısının babası A.K.,’yi ve karısı D.Ö.’yü silahla yaraladı. Silah seslerin duyan komşular hemen 112 ve polis ekiplerini aradı. Anne ve baba ambülansla Kahramanmaraş Tıp Fakültesine kaldırılırken, A.Ö., Kahramanmaraş Necip Fazıl Devlet Hastanesi Yörükselim Ek Binasına götürüldü. Pick up tarzı araçla olay yerinden kaçan A.Ö., her yerde aranıyor. Polis olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.


KADINA ŞİDDET ARTIYOR


Türkiye ‘de artan kadına şiddet ise bu olayla birlikte önlenemez bir şekilde artmaya başladı. Kahramanmaraş’ta Ocak ayı başlarında karısını yemek sofrasında başına vurarak ölümüne sebep olan kocadan sonra, bu olay kadına şiddetin boyutun geldiği noktayı gösteriyor. (Kaynak: Manşet)