Çocuklar Başkan Osman Okumuş'tan oyun parkı istedi.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Türkoğlu ilçesinde bir grup çocuk, mahalleye gelen Belediye Başkanı Osman Okumuş'dan oyun parkı istedi.


Cumhuriyet Mahallesi TOKİ konutlarında yaşayan çocuklar, belediye meclis üyesi Hatice Bağcı'nın verdiği yemeğe katılan Belediye Başkanı Okumuş'dan  oyun parkı talebinde bulundu.


Okumuş'un yanına "Parksız Toki Can Sıkıcı, İnadına Park, Artık Yollarda Oyun Oynamak İstemiyoruz ve İllede Park" yazılı dövizlerle yaklaşarak taleplerini iletti. Okumuş'dan olumlu yanıt alan çocuklar, sevgi gösterilerinde bulundu.


Miniklerin isteklerini olumlu karşılayarak en kısa zamanda bölgeye park yapılacağı müjdesini veren Okumuş, şunları kaydetti:


"Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Öğrencilerimizin gelişmeleri ve teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmaları birinci önceliğimiz olacak. Şimdiye kadar eğitim aldıkları okullar, oyun oynadıkları alanlar ve yaşadıkları çevreye son derece önem vererek her türlü ihtiyaçlarına yetişmeye özen gösterdik ve bundan sonrada elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz."


(AA)