Kahramanmaraş'ta biri 3 aylık, diğeri 4 yaşında 2 çocuğunu öldürdükten sonra eşini, annesini ve kavgayı ayırmaya çalışan 2 kişiyi de bıçaklayarak yaralayan sanığa, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 35 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Pınarbaşı Mahallesi Şehit İlbey Caddesi'nde, 18 Aralık 2006’da meydana gelen olayda, uzun süredir işsiz olan evli ve 2 çocuk babası Uğur Ç. (Çocuk-26), evde televizyon seyrederken bir anda cinnet geçirip, önce 3 aylık oğlu Arda'yı duvara çarparak, ardından mutfaktan aldığı bıçakla 4 yaşındaki kızı Eda'yı da bıçaklayarak öldürmüştü.

Çocuklarını öldürdükten sonra evden ayrılmayan Uğur Ç., daha sonra sağlık ocağından dönen eşi Fatma (25) ve annesi Güler Ç.'ye (50) saldırarak çeşitli yerlerinden yaraladı. Cinnet geçiren baba, ardından yoldan geçen ve çığlıkları duyarak eve gelen Arif Akgül ve Bilal Hançerkıran'ı da bıçakla ağır yaraladı. Uğur Ç., daha sonra Cinayet Bürosu dedektifleri tarafından mahalle arasında etkisiz hale getirildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderilen Uğur Ç. hakkında, "Canavarca bir hisle eziyet çektirerek birden fazla kişiyi öldürmek ve birden fazla kişiyi öldürmeye tam teşebbüs" suçlarından Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıkan sanık Uğur Ç., son sözlerini soran mahkeme başkanına, "Hiçbir şey hatırlamıyorum. Konuşmak istemiyorum" dedi.

Duruşmanın sona erdiğini belirten mahkeme heyeti, daha sonra kararını açıkladı. Buna göre, Uğur Ç., çocukları Arda ile Eda'yı öldürmekten ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, eşi ve annesini yaralamak suçundan 15'er yıl hapis cezasına, Arif Akgül'ü yaralamaktan 6 ay, Bilal Hançerkıran'ı yaralamaktan ise 5 yıl olmak üzere toplam 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile 35 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.