Türk basınının amiral gemisi Hürriyet Gazetesi tarafından yıllar önce Hürriyet Haber Ajansı (hha) ve Milliyet Haber Ajansı’nın (Mil-Ha) birleştirilmesi ile oluşturulan Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) Kahramanmaraş bölgesinde görev yapan muhabirleri bir araya gelerek toplantı yaptı.

DHA Adana Bölge Müdürlüğü Yurt Masası Sorumlusu Bekir Karakoca ile Görüntü Masası sorumlusu Sema Engez, Kahramanmaraş'a gelerek bölge muhabirleri ile bilgi alışverişinde bulundu.

Bir gün süren ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bekir Karakoca; şunları söyledi: “Kahramanmaraş bölgesinde görev yapan arkadaşlarımız ile bir araya gelerek bugüne kadar neler yaptığımızı ve bundan sonra ne gibi çalışmalar yapabileceği konularında bilgi alışverişinde bulunduk. Arkadaşlarımız da dilek, istek ve varsa sıkıntılarını gündeme getirdiler. Bir süre önce Adana’ya bağlanan Şanlıurfa büromuz bölgesindeki muhabirler ile de geçen günlerde bir toplantı yapmıştık. Çok verimli geçmişti. Kahramanmaraş toplantımız da bir hayli iyi geçti. Bundan sonra da bu tür toplantıları yapmayı arzu ediyoruz. DHA’nın daha da ileriye gidebilmesi için tüm ajans mensupları olarak gayretli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

Yeni Sanayi Sitesi karşısındaki Kervanhan Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya; Kahramanmaraş Temsilcisi M. Nuri Şirin, Türkoğlu Muhabiri Mehmet Kök, Elbistan Muhabiri H. Hüseyin Temel, Afşin Muhabiri Ahmet Gök, Çağlayancerit Muhabiri Mustafa Ataş, Nurhak Muhabiri Ali Per ve Andırın Muhabiri İskender Zengin katıldı. (www.kanal46.tv)