Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki maddi durumu iyi olmayan ailelere daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşınıyor.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki maddi durumu iyi olmayan ailelere daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşınıyor.


Kaymakam Tuncay Akkoyun, yaptığı açıklamada, vakfın hizmetlerini Ceyhan Mahallesi, Göktürk Caddesi üzerinde kiralanan yeni binada yürüteceğini bildirdi.


Vakfın ilçe merkezine yakın olmasını önemsediklerini dile getiren Akkoyun, şunları söyledi: "Vakfın şuan ki hizmet yeri dar ve yetersizdi. Yeni binamız ise kullandığımız mekanın yaklaşık 4-5 katı büyüklüğündedir. Vatandaşlarımız geldiği zaman rahat bir şekilde derdini ifade edemiyordu. Şimdi ise bu sorun ortadan kalktı. Burada banko sistemini kaldıracağız. Vatandaşımızın geldiğinde derdini ayakta anlattığı, çok fazla temasın olmadığı bir mekanda değil de verdikleri dilekçenin arkasındaki hikayelerin dinlenmesi için de personellerimiz masalarında hizmet verecek. Personelimiz vatandaşımızla birebir konuşacaklar" dedi.


Akkoyun, vatandaşın kaliteli hizmeti alırken de rencide olmamasına gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.


(AA)