Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen bir operasyonda, 4 kilo 300 gram gubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak eskiden kargoculuk yapan bir kişinin yakalandığı bildirildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek basına yaptığı açıklamada, bir ihbar üzerine takibe geçtiklerini belirterek, Elazığ’dan uyuşturucu temin ederek, Kahramanmaraş’a satmak üzere gelen Tolga A. (26) isimli gencin kent içi Yeni Sanayi Sitesi kavşağında yapılan operasyonla yakaladığını belirtti.

Çelikbilek, operasyon esnasında şahsın yanında taşıdığı 4 kilo 300 gram gubar esrar maddesi, 26 gram kenevir tohumu, bir adet 9 mm. çapında kuru sıkıdan bozma tabanca, 4 adet 7.65 tabanca fişeği ve 50 adet kurusıkı tabanca fişeğinin ele geçirildiğini kaydetti.

Esrarla birlikte ele geçirilen gencin daha önce bir kargo firmasında taşımada çalıştığı ve bu yolla esrar maddesi sevk ettiği de belirtildi. Çelikbilek, insanları zehirleyen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarının devam edeceğini de kaydederek, bu nedenle ilgili birimleri sürekli güçlendirdiklerini de sözlerine ekledi. (www.kanal46.tv)




(YASAL VE MANEVİ UYARI: Bu sayfada yer alan haber ve fotoğrafların tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Aksine davranış, kanunen cezayı gerektirdiği gibi; aynı zamanda emek hırsızlığıdır ve hakkımızı helal etmiyoruz.)