Kahramanmaraş’ın en işlek yeri konumundaki Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan ve bugüne kadar birçok kişinin intihar eyleminde bulunduğu ancak vazgeçirildiği 18 katlı Özel İdare İş Merkezi’nden ilk kez bir kişi atlayarak canına kıymak istedi. 5. katın havalandırma penceresine çıkan 17 yaşındaki bir genç aşağıya atladı. Ancak binanın altına kurulan hava yastığına düşen genç hemen ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KORKULU ANLAR YAŞATTI!

Son günlerde Kahramanmaraş’ta yaşanan intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Akşam saat 18.00 sıralarında Özel İdare İş Merkezi 5. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç çevredeki vatandaşlara korkulu dakikalar yaşattı.

1 Temmuz Salı günü Özel İdare İş Merkezi 5. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan ancak ikna edilen gencin ardından aynı katta bu kez başka bir genç tarafından intihar girişiminde bulunuldu.

Psikolojik sorunları olduğu ve annesi ile babasının ayrı yaşadığı, bu nedenle de Uğur Göz Merkezi karşısındaki parkta yatıp-kalktığı öğrenilen 17 yaşındaki Ömer Faruk A. isimli genç, Özel İdare İş Merkezi’nin 4. katının havalandırma penceresine çıktı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uğraşlarına rağmen bir türlü ikna edemediği genç, kendini 5. kattan aşağı sallandırdı.

Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Ömer Faruk, “Allah’ım beni affet” diyerek kendini 5. kattan aşağı boşluğa bıraktı. Bina altında kurulan hava yastığına düşen genç, hemen ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 110 itfaiye ekiplerinin zamanında olay yerine gelip hava yastığını kurarak hazır bekletmesi olası can kaybının yaşanmamasına neden oldu.

İntihar girişiminde bulunan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavi altına alındığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (Ajans 46 - www.kanal46.tv)