Kahramanmaraş'ta ön lastiği patlayan yolcu minibüsü kontrolden çıkarak elektrik direğine çarparak karşı şeride geçti.


Kahramanmaraş'ta ön lastiği patlayan yolcu minibüsü kontrolden çıkarak elektrik direğine çarparak karşı şeride geçti. Tarım işçilerini taşıyan kamyonet de kaza yapan minibüse çarpmamak için ani manevra yapınca takla attı. Kazada 1 tarım işçisi öldü, her iki araçta bulunan 51 kişi de yaralandı.


Kaza, bugün akşam saatlerinde Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 46 LV 356 plakalı yolcu minibüsü, ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak elektrik direğine çarparak karşı şeride geçti. Bu sırada tarım işçilerini taşıyan 46 KE 251 plakalı kamyonetin sürücüsü de kaza yapan minibüse çarpmamak için ani manevra yapınca araç kontrolden çıkıp takla attı.


Kazada, kimliği saptanamayan 1 tarım işçisi olay yerinde öldü, her iki araçta bulunan 51 kişi ise yaralandı. Yaralılar götürüldükleri Kahramanmaraş'taki hastanelerde tedaviye alındı.


Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. (DHA)