Kahramanmaraş’ta eğlenmek için bir bara giren üç kişi çalan müziği beğenmeyince 2 kişiyi bıçakladı!

Edinilen bilgiye göre; Olay önceki gün gece geç saatlerde meydana geldi. İddiaya göre eğlenmek için bir eğlence merkezine gelen Seydihan K, Emrullah Ç, Yunas K. içkiyi fazla kaçırınca eğlence merkezinde çalan müziği değiştirilmesini istedi. S.K; "ben burada rap yapıcam rap çalın" dedi.

Garsonlar “burada rap çalınmaz” deyince, içkili olan S.K çığlına döndü. Garsonlarla tartışmaya başlayan S.K kısa bir süre sonra garsonlara saldırmaya başladı. Garsonlarla beraber kavga ederek dışarıya kadar çıkan S.K, burada bulunan arabasından bıçağı alarak garsonları ağır yaraladı. Kardeş olan Ali ve Osman K. isimli garsonlar hastaneye kaldırıldı.

Eğlence mekânının diğer çalışanları tarafından olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. Ağır yaralanan garsonlar ambülânslarla Kahramanmaraş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen polislerle’de zorluk çıkaran içkili üç şahıs gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği Dedektifleri tarafından adli makamlar çıkarılan 3 kişiden 2'si serbest kalırken S.K tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kavgada yaralanan talihsiz garsonlardan birinin hayati tehlikesinin olduğu diğer garsonun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Kaynak: Manşet Gazetesi - www.kanal46.com)