REZALET....İki genç, kendilerini aynı anda idare ettiğini fark ettikleri 16 yaşındaki kızdan tecavüz ederek intikam aldı.

Bakire olmadığı anlaşılan genç kıza 2 yıl önce tecavüz ettiği belirlenen kuzeni de gözaltına alındı.

16 yaşındaki N.K., mahalleden tanıdığı H.K. (21) ve A.Y. (20) ile çıkmaya başladı. Fakat arkadaş olan gençler, aynı kıza aşık olduklarından habersizdi. İki genci idare etmekte zorlanan genç kız, sevgililerinden H.K.'ye ayrılmak istediğini söyledi. Sevdiği kızın kendisini terk etme kararı karşısında bunalıma giren H.K., durumu en sevdiği arkadaşı olan A.Y.'ye anlattı. Arkadaşının anlattıkları karşısında şok olan A.Y., aynı genç kızın kendisi ile de ilişkisinin olduğunu söyledi.

Bunun üzerine iki arkadaş genç kızdan intikam almak için bir plan hazırladı. A.Y. kız arkadaşını telefonla arayıp görüşmek istediğini söyleyerek boş bir inşaata çağırdı. Buraya gelen genç kıza eski sevgilisi H.K. tecavüz ederken, yeni erkek arkadaşı A.Y de yardım etti.

Olaydan sonra polise giden N.K. şikayetçi olurken, bakire olmadığını, 2 yıl önce kuzeni K.H. tarafından da tecavüze uğradığını anlattı. Bunun üzerine Ahlak Bürosu ekipleri H.K. ve kuzeni K.H' yi gözaltına aldı.

"Küçük yaştaki kıza cinsel istismar" suçundan adliyeye sevk edilen H.K. ve K.H., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, olay sonrası kaçan A.Y.'nin peşine düştü. Sabah saatlerinde gözaltına alınan A.Y.'nin de yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Bursa Merkez Osmangazi ilçesindeki bu olay büyük yankı yaptı. (Mynet)