Türk basınının amiral gemisi Hürriyet Gazetesi, 22 Temmuz erken genel seçimi öncesinde Türkiye’nin nabzını tutuyor. Bu amaçla; merkezde bulunan yöneticiler Anadolu’ya çıkarak partililer ve vatandaşlar ile görüşmeye başladı.

Kahramanmaraş’a gelen Burak Artuner ise; siyasi parti il ve merkez ilçe başkanlarının yanı sıra; sivil toplum örgütleri temsilcileri ve sokaktaki vatandaşlar ile görüşüyor. Dün kente gelen Artuner, Anavatan Partisi 1. sıra adayı B. Murat Aras, MHP İl Başkan Vekili Mehmet Ekberoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan ve MHP milletvekili adayı Selman Özdoğan, AKP İl Başkanı Atıf Şirikçi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, milletvekili adayı Veysi Kaynak, KAGİD Başkan Vekili Hatice Koç ve yönetim kurulu üyeleri, MADO ortağı Erdal Kambur, İşletmeci Cengiz Kamalı ve vatandaşlar ile görüştü. Artuner ikinci günde ise; Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, CHP 3. sıra adayı Avukat Selim Sümen, CHP 2. sıra adayı Dr. A. Gültekin Yazıcıoğlu, CHP İl Başkan Vekili Avukat Hidayet Koçak, DP 3. sıra adayı DYP merkez ilçe eski başkanı Mustafa Evliya, AKP aday adayı Avukat Fatoş Esertaş, Genç Parti 1. sıra adayı Mahir Gürler gibi isimlerin yanında yine vatandaşlarla görüştü. Kahramanmaraş'taki çalışmalarını tamamlayan Artuner, tekrar İstanbul'a döndü.

Görüşmelerini tamamlayarak kentten ayrılacak olan Artuner tarafından hazırlanacak olan seçimle ilgili haber-yorum önümüzdeki günlerde Hürriyet Gazetesi’nde yayımlanacak. (ajans 46 - www.kanal46.tv)