Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçeye bağlı bütün mahalle, kasaba ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.


Beyoğlu Recep Tayip Erdoğan Spor kompleksinde organize edilen iftar yemeğine ilçeye bağlı mahalle muhtarlarının yanısıra 35 köy, 4 belde muhtarı iştirak etti. Programa ayrıca Adana’nın Yüreğir İlçesi Milli Eğtim Müdürü Erdal Denge de katıldı. Kur'anı Kerim tilaveti ve ardından iftar yemeği ile başlayan programda bir konuşma yapan Başkan Okumuş, katılımcılara teşekkür etti. Okumuş, "Spor kompleksimiz her zaman muhtarlarımıza ve muhtarlığımızın olduğu köylerdeki gençlerimize de her zaman açık ve ücret alınmayacak. Belediyemizin kapısı sizlere sonuna kadar açık her zaman hizmet etmeye çalışacağız" diye konuştu.
Adana’nın Yüreğir İlçe Milli Eğtim Müdürü Erdal Denge de konuşmasında muhtarların toplumdaki önemine dikkat çekerek "Muhtarlarımız, bir nevi toplumun kanaat önderleridir. Bu siyasi oluşumlarda ve karar vericilerin kararlarını verirken sizlerin siyasetten ve memleketin geleceğinden ne beklediğiniz daha çok önemli. Bu yüzden çok doğru ve yerinde karar verilmeli" diye konuştu.


İHA