Kahramanmaraş İHH 8 yıldır her ayın son Pazar günü yetimleri sevindirme toplantısı ve yetim aile ziyaretleri düzenliyor.


Kahramanmaraş İHH 8 yıldan bu yana her ayın son Pazar gününde gerçekleştirdiği yetimleri sevindirme toplantısını ve yetim aile ziyaretlerini, bu ay 24 Ocak Pazar günü 27 "Yetim Sevindirme Gönüllüsü" olarak adlandırılan gönüllü aileler ile gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'ta yaşayan toplam 110 ailedeki 300'den fazla yetim ve öksüz çocuğu evlerinde ziyaret ederek yaklaşık 17.000 TL'yi aşkın nakdi yardım ile 130 kg et, çeşitli gıda, giyim, kırtasiye, ayakkabı,ev eşyası, çeyiz meyve, çikolata, oyuncak vs gibi çeşitli hediyeler götüren, yakacak, gıda ve sağlık gibi ihtiyaçlarını yerinde tespit eden dernek gönüllüleri karnelerini alan yetim çocuklara karne hediyeleri de verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan yetim birimi sorumlusu Av.M.Yusuf Bülbül, "Kahramanmaraş İHH olarak 8 yıldan bu yana düzenli ve kesintisiz olarak 300'den fazla yetim çocuğumuzu her ay evlerinde ziyaret ediyor, onlara ayni, nakdi, sosyal, psikolojik, tıbbi ve hukuki destek sunuyoruz.. Daha çok yetime ulaşabilmemiz ve onlara daha güzel hediyeler götürebilmemiz için daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bir yetimin aylık sponsorluk bağışı sadece 100 TL. Bu iyilik hareketine, ayda sadece 100 TL bağışta bulunarak yahut yetimlerimizi bizzat evlerinde ziyaret ederek isteyen herkes katılabilir" dedi.