Kahramanmaraş'ta bir kişi, kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü karısı hakkında suç duyurusunda bulundu.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Karısından şiddet gördüğünü iddia eden kişi, eşi hakkında suç duyurusunda bulundu.


Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle Necip Fazıl Şehir Hastanesine giden Emrah Göl, hastaneden rapor aldıktan sonra durumu Dulkadiroğlu İlçe Jandarma ekiplerine bildirdi. Hastaneye gelen jandarma ekipleri, Göl'ün ifadesine başvurdu. 


Emrah Göl, daha sonra evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi tarafından dört kez bıçaklandığını iddia etti.


Yuvasının bozulmaması için bunu "sineye çektiğini" anlatan Göl, şunları söyledi:


"Yaklaşık 1,5 yıl önce görücü usulüyle evlendik. Evliliğin ikinci ayında başlayan tartışmalar aile içi şiddete dönüştü. Bir çocuğumuz oldu, ondan sonra tartışma bitti. Ancak bir süre sonra yine başladı. Bu tartışmalarda eşim beni dört kez bıçakladı. Evliliğimin bitmemesi için olayı adli mercilere bildirmedim. Eşim evliliği kabullenemedi. 'Seni istemiyorum, aileni istemiyorum' diyerek ailesinin yanına gidiyordu. Bir hafta sonra tekrar geliyordu, ilk gün sessiz kalıyor, ikinci gün yine kavga çıkarıyordu."


 Eşinin çocuklarıyla da ilgilenmediğini ileri süren Göl, eşinin sık sık baba evine gitmesi nedeniyle çocuğuna da kendisinin bakmak zorunda kaldığını kaydetti.


Göl, akli dengesinden şüphelendiğini belirttiği eşi M. hakkında suç duyurusunda bulunduğunu, jandarma ekiplerinin evdeki suç aleti bıçağa el koyup soruşturma başlattığını sözlerine ekledi.


(AA)