Kayseri çevre yolu üzerinde iki TIR'ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza bugün sabah saat 06.00 sıralarında Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu 6. kilometresinde meydana geldi. Yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı yolda, Kahramanmaraş yönüne gelmekte olan Enver Bayırlı (31) yönetimindeki 31 NV 352 plakalı TIR ile Kahramanmaraş'tan Kayseri yönüne giden ve As inşaat firmasının yol yapım çalışmasında çalıştığı öğrenilen Ali Dömbek'in (52) kullandığı 46 P 5618 (Dorse: 46 P 6310) plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, 46 P 5618 plakalı TIR sürücüsü Dömbek ile yanında bulunan ve Narlı'dan aldığı yol yapım işçileri oldukları bildirilen Hanifi Muhammet Cansu (38), Hasan Kılınmaz (52) ile Hüseyin Elkoca (42) hayatını kaybetti.

31 HV 352 plakalı TIR içerisinde sıkışan diğer sürücü Enver Bayırlı ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartılarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bayırlı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenler otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morga kaldırılırken, Bayırlı'nın tedavisi ise sürüyor.

Bu arada, kazanın ardından adeta savaş alanına dönen yolda, 31 plakalı tırda bulunan bulunan küspe yemler yola savruldu. Kaza nedeniyle Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu uzun süre trafiğe kapanırken, karayolları ve itfaiye ekipleri ile polislerin yolda yaptığı çalışmanın ardından kamyonlar yoldan çekilerek ulaşım başladı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (www.kanal46.com)