Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi kamuoyunda 4/B olarak bilinen 20 sözleşmeli Hemşire alımı için ilan yayınladı.


KSÜ’nin resmi Web sitesi olan ‘www.ksu.edu.tr’ adresinin duyurular bölümünde ‘Sözleşmeli Personeli alım ilanı’ başlığı ile çıkan ilanda; “Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (Giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden Karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3 ve Orta Öğretim Mezunları için KPSSP94 puan sırası esas alınmak suretiyle…toplam 20 sözleşmeli hemşire alınacaktır” denildi.


 


Başvurularının web adresinde bulunan ‘İş Talep Formu’ ve diğer istenen belgelerle birlikte KSÜ Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılması gerektiği bildirilen ilanda, başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarının işleme alınmayacağı ve adayların posta yoluyla yaptıkları başvuruların kabul edilmeyeceği bildirildi. Müracaatların 08 – 22 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacağının bildirildiği ilanda; “ Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (On) gün içerisinde üniversitemizin www.ksu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Pozisyonun bir katına kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere süresi içerisinde başvuran olmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle KSÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin teslimine müteakip atama yapılır, atamaların adaylara yazılı olarak bildirilmesinden itibaren 15 gün içinde aday görevine başlamak zorundadır. Bu süre içerisinde görevine başlamayanlar haklarını kaybederler” denildi.