Doğuştan engelli olan ve yürüyemeyen Küçük Yusuf’un akülü arabasına kavuşma sevinci görülmeye değerdi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri doğuştan engelli olan ve yürüyemeyen 13 yaşındaki Yusuf’a akülü tekerlekli sandalye hediye ettiler.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde Yusuf’a büyük bir sürpriz yaparak Akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettiler.


Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Küçük Yusuf: “Hiçbir kimsenin yardımı olmadan okuluma kendi başıma gidip gelebileceğim. Bana mutluluğu yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” diye görüşlerini dile getirdi.


Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak, şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlara Belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek yardımcı olduklarını ve Engelsiz bir hayat için mücadele edeceklerini belirtti.


Küçük Yusuf’a Akülü Sandalyesini teslim eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kaymak aynı zamanda orada bulunan diğer çocuklara da küçük hediyeler verdi.