Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nden Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Cuma Ali Aydın, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Kuybu'ya veda ziyaretinde bulundu.

Geçen yılın Temmuz ayında Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne görevine atandığı günden bu yana geçen yaklaşık 10 aylık sürede Kahramanmaraş'ta önemli çalışmalara imza atan ve esnaflarla çok iyi diyaloglar kuran İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu'ya veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Aydın; "Kahramanmaraş’a geldiğim günden beri esnaf teşkilatının temsilcisi olan sayın Başkan Ahmet Kuybu ile çok iyi ilişkilerimiz oldu. Yaptığımızı ikili görüşmelerde esnaflarımızın asayişini sağlamak açısından önemli işlere imza attık. Görev süresince bana ve teşkilatımıza büyük destekler veren KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu'ya sonsuz teşekkür ederim" dedi.

KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ise, "Sayın il emniyet müdürümüz Cuma Ali Aydın, göstermiş olduğu duruş ile her zaman gurur duyduğumuz bir ağabeyimizdir. Kahramanmaraş'ın asayişini kontrol altına alarak önemli projelere imza atmıştır. Sayın müdürümüz esnaf ve sanatkârlarımızla çok iyi diyaloglar kurmuştur. Kendisini asla unutmayarak, yeni görevinde başarılarının devamını dilerim" dedi. (www.kanal46.com)