Aşırı alkolden hastaneye kaldırılan öğretmen, yardım gerekçesiyle yaklaşan görevlinin tecavüzüne uğradı.

Antalya’da aşırı alkol alınca komaya girip Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan kadın öğretmen G.T.’ye tuvalette tecavüz etmekle suçlanan hizmetli Hayri Güçük tutuklandı.

İstanbul’daki bir okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan G. T. 3 gün önce akşam saatlerinden itibaren bir kadın arkadaşıyla birlikte kaldıkları otelde alkol almaya başladı. Ancak G.T. aşırı alkol alarak komaya girince, önceki gün sabaha karşı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi. Hastanenin çalıştığı özel şirketin görevlisi Güçük, G.T.’yi tuvalete götürdü. Bir süre sonra Acil Servis odasına dönen G.T., sorumlu hekime, Güçük’ün tuvalette kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Şikâyet üzerine hekim de durumu hastane polisine bildirdi. Gözaltına alınan Güçük, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öğretmen G.T. polisteki ifadesinde “Önce istifra etmek istedim. Lavaboya gittiğimizde bana yardımcı oldu. Ardından tuvalet ihtiyacımı gidermek için klozete oturmak istedim. Bu sırada sendelediğim için yardım edeceğini söyledi. Sonra tecavüz etti. Bayılmak üzereydim, karşı koyamadım” dedi.

Güçük ise karakoldaki ifadesinde G.T. ile rızası üzerine birlikte olduğunu iddia etti. Güçük, “Üstü zaten soyunuktu. Ben arkasında duruyordum. Sonra benimle birlikte olmak istediğini söyledi” diye konuştu.

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan ise “İşine son verdik. Böyle bir olayı kapatma gibi bir niyetimiz olamaz. Bu kişi suçluysa cezasını çekmesini istiyoruz.” dedi.