Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’ne bağlı Narlı beldesinde omuz atma yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, önceki gece saat 22.30 sıralarında Narlı Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolda yürüyen iki kardeş Cengiz S. (19) ve Aziz S. (14) ile karşıdan gelen İbrahim D. (26) omuz atma yüzünden tartışmaya başladılar. Bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki kardeş İbrahim D.’yi darp etti.

Olay yerinden ayrılan İbrahim D. yanına aldığı tabanca ile tekrar iki kardeşin yanına geldi.

Öfkesini alamayan genç adam belinden çıkardığı silah ile, iki kardeşin üzerine kurşun yağdırdı. Aldığı kurşun yaraları ile 19 yaşındaki Cengiz S. olay yerinde hayatını kaybederken, 14 yaşındaki küçük kardeş Aziz S. ise ağır yaralandı.

Olayın ardından, Cengiz S. çağırılan ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne, yaralanan katil zanlısı İbrahim D. ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından da tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayda hayatını kaybeden Cengis S.’nin cesedi Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, kardeşi Aziz S.’nin durumu ise ciddiyetini koruyor. Katil zanlısı İbrahim D.’nin ise KSÜ Tıp Fakültesi’nde jandarma gözlemi altında tedavisi devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (www.kanal46.com)