Elbistan - Nurhak Karayolu’nda bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında akraba olan Abbas Güler (28) ile Mustafa Güler (16) hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre kaza, geçen Cuma günü akşam saat 22.00 sıralarında Elbistan-Nurhak Karayolu’nun 12. Kilometresi’nde meydana geldi.

46 E 0083 plakalı otomobili ile Elbistan’dan Nurhak yönüne gitmekte olan Abbas Güler (28), Elbistan-Nurhak Karayolu’nun 12. Kilometresi’ne geldiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla attı.

Kazada sürücü Abbas Güler ile araç içerisinde bulunan akrabası Mustafa Güler (16), yaralanırken, M.G. (27) ile B.E. (26) kazayı yara almadan atlattılar.

Abbas Güler ile Mustafa Güler olay erine gelen ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırlarken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Akraba olan Abbas Güler ile Mustafa Güler’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (Kaynak: Bizim Elbistan Gazetesi - www.kanal46.com)