Kahramanmaraş'ın Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Mevlit Kandilini peygamberimizi anlamak için erişilmez bir fırsat olarak gördüklerini belirtti.


Poyraz, 3 Şubat’ta idrak edeceğimiz mübarek Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, Kahramanmaraş halkının ve İslam aleminin kandilini kutladı. Peygamber Efendimizin doğumu vesilesiyle kutlanılan Mevlit Kandili'nin toplumda çok özel ve vazgeçilmez bir yeri olduğunu kaydeden Poyraz, mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Sevgili Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. İçinde bulunduğumuz çağda Peygamber Efendimizi anlamaya, O'nun rehberliğine, engin sevgi ve hoşgörüsüne, izzet ve keremine, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Bu mübarek gecelerin O'nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle, mübarek gecenin başta ülkemiz ve komşu ülkeler olmak üzere tüm dünyada sevgi, barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diler, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ederim."(www.kanal46.com)