Önceki gün ailesiyle birlikte teyzesine bayramlaşmaya gittiği esnada silahlı saldırıya uğrayan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 1 hafta sonra görevinin başına döneceğini söyledi.


Poyraz: “Olay münferid bir olay, Allah’a şükür halkımızın duasıyla ayaktayım. İnşallah en kısa sürede görevimin başına döneceğim” dedi.


Yusuflar mahallesinde ikamet eden teyzesini ziyaret sırasında pompalı tüfekle saldırıya uğrayan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Manşet Gazetesine konuştu. Olayın münferit bir olay olduğunu belirten Poyraz, hastanede kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Necip Fazıl Şehir Hastanesinde sol bacağından operasyon geçirdikten sonra servise alınan Poyraz: “Yatsı namazından sonra ailemle birlikte teyzemi ziyaret ettim. Teyzemin evine de kendi aracımla gittim. Daha önce bizde çalışan biriymiş ama ben tanımıyorum. Kendi aracımdan indiğim esnada, pompalı tüfekle saldırıya uğradım. Baldırımın hemen alt kısmından yaralandım. Sesleri duyan teyzemin çocukları ve vatandaşlar, hemen yardıma koştu.” Şeklinde konuştu.


Kahramanmaraş halkının kendini bir an yalnız bırakmadığının altını çizen Başkan Poyraz şunları kaydetti: “Kahramanmaraş halkına teşekkür ederim, beni yalnız bırakmadılar. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İllerin belediye başkanları aradı. Yapılan tetkiklerde kırık veya çıkık olmadığı tespit edildi. Necip Fazıl Şehir Hastanesinden dün bir operasyon geçirdik. Yaranın etrafını kapattılar. Verilmiş sadakamız varmış, Cenab-ı  Allah bizi korudu. Münferit bir olay, tanımadığım bir şahıs 2 sene önce belediye başkanlığımıza bağlı sosyal yardımlaşma müdürlüğünde çalışmış biri. Bizimle alakalı bir durum söz konusu değil, şu anda konu adli mercilerde olayla ilgili gereken ne ise yapılacak.” Kaynak: Mustafa Kılınç MANŞET


KANAL 46'NIN NOTU: KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESİ'NİN RESMİ İNTERNET SİTESİ'NDE HER NE HİKMETSE BAŞKAN MUSTAFA POYRAZ'A YAPILAN ÜZÜCÜ SALDIRI VE BAŞKAN'IN SON SAĞLIK DURUMU HAKKINDA TEK BİR BİLGİ VE AÇIKLAMA OLMAMASI İSE DİKKAT VE TEPKİ ÇEKİYOR...