Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'nın kuruluşunun 172. yıl dönümü münasebetiyle Kahramanmaraş'ta 172'nci sırada işlem yapan müşteriye hediye verildi.


Kutlamalar çerçevesinde sabah saatlerinde Atatürk Meydanı'nda bir araya gelen PTT çalışanları, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yapan PTT Başmüdürü Halit Taşpınar uygulamaya yeni konulan 'Birleşik Posta Hizmeti Projesi'yle PTT Kargo ve PTT matikler (ATM) ile elektronik posta uygulamasına gönderilen mektupların bölgesel baskı merkezlerinde basılarak sahibine ulaştırılacağını söyledi. Taşpınar, "Kahramanmaraş'ta 8 merkez, 21 şube ve 19 PTT acentesi ile toplam 48 noktada hizmet vermekteyiz. 2012 yılı içerisinde gelirimizin 7 milyon 689 bin 946 TL olmasını bekliyoruz." dedi.


Daha sonra Kaledibi Şubesi'nde 172'nci sırada işlem yapan 56 yaşındaki Niyazi Gedik'e Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Halit Taşpınar tarafından PTT pul albümü hediye edildi. Hediyeden dolayı memnuniyetini dile getiren Gedik, "Açıkçası şaşırdım. Böyle bir şey beklemiyordum. Çok mutlu oldum, teşekkür ediyorum. Ben zaten işlemlerimin çoğunu PTT aracılığıyla yapıyorum. Hizmetlerden de memnunum." diye konuştu.