Kahramanmaraş Saçaklızade Vakfı Kutlu Doğum Haftası’nda düzenleyeceği etkinliklerle gönüllere girecek

Vakıf Başkanı Ali Demirdoğen, 16 Nisan Cuma günü Çarşıbaşı, Uncular ve Şekerli Camii’nde 10 bin kişiye kutlu doğum pilavı dağıtacaklarını ve peygamber efendimizin güzel ahlakını anlatan 3 bin kitap dağıtılacağını söyledi.

Saçaklızade Vakfı geleneksel kutlu doğum haftası etkinliklerini bu yıl da devam ettiriyor. Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (SAV), yeryüzünü şereflendirişinin 1439 yıldönümünde, Çarşıbaşı, Uncular ve Şekerli Camii’nde düzenlenecek programlarla peygamberimiz salat ve selamlarla anılacak.

Vakıf Başkanı Ali Demirdöğen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ‘Milletimizi peygamber sevgisiyle kaynaştıracağız’ diyerek şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi bu yılda 10 bin kişiye Kutlu Doğum Pilavı ve peygamber efendimizin güzel ahlakını anlatan 3 bin kitap dağıtacağız. Elbette ki amacımız pilav yemek değil. İnsanlarımızı o güzel günde kaynaştırmak, aradaki kırgınlıkları, dargınlıkları ortadan kaldırmak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir grup gazeteci ile biraraya gelen Başkan Demirdöğen ile Ömer Faruk Şirikçi etkinlikler hakkında bilgiler verdiler. (MMM - www.kanal46.com)