Kahramanmaraş'ta şehit aileleri ve gaziler DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet Salonunda dün akşam Vali Mehmet Niyazi Tanılır ve eşi Erzi Tanılır tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz için verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Tanılır, Millet ve ülke olarak şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu, onların hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini söyledi.

Vali Tanılır konuşmasında şunları kaydetti: “Aziz şehitlerimizin saygı değer aileleri, sevgili gazilerimiz ve saygı değer aileleri, değerli misafirler. Kahramanmaraş Valiliğinin gelenekselleşmiş olan iftar yemeğine hoş geldiniz. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Siz şehit ailelerimizle, değerli gazilerimizle, gazi aileleri ile birlikte olmak bizlere gurur vermiştir. Onur ve mutluluk duymuşuzdur. Tabi şehitlerimizin haklarını ödemek hiçbir zaman mümkün değildir. Millet olarak ülke olarak şehitlerimize çok şey borçluyuz. Bu vesile ile Allahtan onlara rahmet diliyoruz. Gazilerimizin her zaman bizim için kıymetlidir. Onlara müteşekkiriz. Siz değerli şehit ailelerine, gazi ailelerine saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Sizler devletimize şehitlerimizin emanetisiniz. Bizlerde her zaman hizmetinizdeyiz. Kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Bunu her vesile ile sizlere söylemekte fayda görüyorum. Ben bu akşamki iftara icabetinizden dolayı son derece çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum ve hepinize afiyet olsun diyorum. Ramazan ayınızı ve yaklaşan ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Nice ramazanlarda nice bayramlarda buluşmak umuduyla hepinize iyi akşamlar diliyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

İftar yemeğine katılan misafirler şehit ve gazi ailelerinin aralarına oturarak onlarla sohbet etme imkanı buldular.

İftar Yemeğine; Vali Mehmet Niyazi Tanılır ve eşi Erzi Tanılır, AK Parti Milletvekili Cafer Tatlıbal, Alay Komutanı Yarbay İsmail Cömert, KSÜ Rektörü Prof Dr. A. Nafi Baytorun, Vali Yardımcıları Servet Güngör, Tuncay Akkoyun ve Ahmet Turgay İmamgiller, İl Müftüsü Bekir Gülce, sivil toplum kuruluşları ilimizde görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları şehit aileleri, gazilerimiz eş ve çocukları katıldılar. (www.kanal46.com)