Şırnak'ta göreve giderken geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çıracı'nın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Mehmet Çıracı'nın cenazesi Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından karayolu ile sabaha karşı Andırın ilçesine bağlı Anacık köyüne getirildi.

Çıracı'nın cenazesinin baba evine getirilişi sırasında yakınları gözyaşlarını tutamadı. Anne Fatma Çıracı, oğlunun tabutunun başından bir an olsun ayrılmazken şehidin eşi Fatma Çıracı da yakınları tarafından teselli edildi.

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çıracı'nın naaşı daha sonra askerlerin omzunda törenin yapılacağı alana getirildi. Şehit Çıracı'nın cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

6 yıllık uzman çavuş olan Mehmet Çıracı 2 yıldır Şırnak'ta görev yapıyordu. 2 yıl önce komşusunun kızları Fatma Çıracı ile evlenen şehidin 1 yaşında Gözde adında bir kız çocuğu vardı.

Cenazenin götürülüşü sırasında anne Fatma Çıracı askerlerin yanına gelerek oğlunun cenazesini bir süre taşıdı. Şehidin 1 yaşındaki kızı Gözde Çıracı da babasının tabutuna son kez dokundu. (FOTOĞRAFLAR: İSKENDER ZENGİN / ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ - www.kanal46.com)