Karaman'da 24 yaşındaki işsiz Osman Karakuzu, sokak ortasında av tüfeğiyle, yeniden birleşme isteğini kabul etmeyen 26 yaşındaki anaokulu öğretmeni sevgilisi Özlem Özden'i, başından vurdu.

Ardından av tüfeğini boğazına dayararak intihara kalkışan Karakuzu, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karakuzu'nun burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay, saat 17.10 sıralarında Kırbağ Mahallesi'nde meydana geldi. Özlem Özden, 2 yıl birlikte yaşadığı sevgilisi Osman Karakuzu'yu yaklaşık 1 yıl önce terk edip ailesinin yanına yerleşti. Anaokulu öğretmeni olan genç kız, daha sonra Kahramanmaraş'ta ücretli öğretmenlik yapmaya başladı. Yaz tatili için memleketine dönen Özlem Özden, bugün 20 yaşındaki kız kardeşi Özge Özden ile birlikte satılık ev aramaya çıktı.

İki kardeş, TOKİ'de bulunan satılık dairelere baktıktan sonra evlerine dönmek üzere iken önlerine ayrıldığı sevgilisi Osman Karakuzu karşılarına çıktı. Karakuzu, Özden'e yeniden birleşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Karakuzu ve Özden arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında otomobilinden av tüfeğini alan Karakuzu, Özden'in başına ateş açtı. Genç, kız kanlar içinde yere yığıldı. Daha sonra Karakuzu, av tüfeğini boğazına dayararak intihara kalkıştı.

Özlem Özden olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralı Osman Karakuzu ile gözleri önünde ablasının öldürülmesinin ardından sinir krizi geçiren Özge Özden, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karakuzu, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Özlem Özden'in cesedi de otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)