14 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddiası ile gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün gece yarısından sonra sahil kesiminde devriye gezen polis ekipleri gece tek başına sokakta gördükleri kız çocuğunun yanına gitti. Kız çocuğunu bitkin ve perişan halde gören polis ekipleri, kızın başından geçenleri anlatması üzerine kapsamlı bir çalışma başlattı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Cumhuriyet Savcılığı tarafından da el konulan olayla ilgili operasyon başlatan Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri kızın ifadeleri ve belirtilen eşkaller doğrultusunda ilk etapta 4 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahısların ifadeleri doğrultusunda bir kişi daha gözaltına alındı. İlk sorgulamaları tamamlanan 5 kişi 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmek suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu arada, kız çocuğu, ailesinin Şanlıurfalı olduğunu ve Antalya'da yaşadıklarını bildirdi. Kız çocuğunun, Antalya'da üvey annesiyle birlikte yaşayan babasının da kendisine evden kaçmadan önce tecavüz ettiğini iddia ettiği kaydedildi.

Öte yandan Bodrum Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kız çocuğu ise Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü'nden gelen görevlilere teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. (mynet)