Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde baba oğul arasında çıkan silahlı kavgada baba öldü, yaralanan oğlu ise hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Battalgazi Mahallesi Sekili Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Ramazan Kılınç (60) ile oğlu Fahri Kılınç (33) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba ile oğul birbirlerine tabancayla ateş etmeye başladı. Silahlı kavgada Fahri Kılınç ağır yaralandı, Ramazan Kılınç ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Fahri Kılınç, 112 Acil servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ramazan Kılınç'ın cenazesi ise cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Elbistan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İŞTE DUYANLARI ŞOK EDEN ÜZÜCÜ OLAYIN AYRINTILARI:

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde baba- oğul arasında çıkan kavgada tek silahla 10 el ateş edildi, 60 yaşındaki Ramazan Kılınıç öldü, oğlu 30 yaşındaki Fahri Kılınç ise bacaklarından yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Battal Gazi Mahallesi Sekili Caddesi'nde meydana geldi. Elbistan Halk Kütüphanesi'nde memur olarak çalışan Fahri Kılınç, iddiaya göre evde henüz bilinmeyen bir nedenle babası Ramazan Kılınç ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü. Ardı ardına patlayan silah sesleri üzerine odaya giren Fahri Kılınç'ın eşi Filiz Kılınç, eşi ile kayınpederini kanlar içinde buldu.

Olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ramazan Kılınç'ın öldüğü anlaşıldı. Bacaklarından yaralanan Fahri Kılınç, götürüldüğü Elbistan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis, olayın meydana geldiği odada 1 tabanca ile 10 boş kovan buldu. Polis, tek silahla iki kişinin nasıl vurulduğunu, kimin kime nasıl ateş ettiğini belirlemek için soruşturmayı sürdürüyor.

Fahri Kılınç'ın bir akrabasını öldürdüğü için tutuklanan, 2009'da cezasını çektiği Niğde Cezaevi'nden izinli olarak geldiği Elbistan'da izni bitmesine rağmen cezaevine dönmeye ikna edemediği babası Ramazan Kılınç'ı polise ihbar ettiği de belirtildi. Baba Kılınç'ın kısa bir süre önce tahliye olduğu, kavganın 2 yıl önce yaşanan bu olay yüzünden çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. (ajanslar)