“Kireçci” sülalesi geleneksel sülale pikniğinde 13.defa Döngel mesire alanında de bir araya geldi.


Ahmet Alak koordinatörlüğünde 13.sü gerçekleştirilen sülale pikniği; İsmail Kireççi, Ömer Ahlatlı, Hakkı Bük, Yaşar Karayazı, Mustafa Şirin, Fatih Sürmeli, Ramazan Güneş, Metin Kocabıyık ve Ömer Tepebaşı’nın oymak başlığını yürüttüğü sülale Pikniği bu yılda Temmuz ayında Ramazan öncesi Döngel Mağaraları mesire alanında gerçekleşti.


“KİREÇCİ, GÜNEŞ,ALAK, AHLATLI, TEPEBAŞI, KARAYAZI,UZUNLAR, KOCABIYIK, KOCAHAL, ÇİL, KATRANCI, DAMA, GÜLCAN, ÖZATAR, ELMAS,KUŞCU, ÇEVİRİCİ,DEMİR, YELDAN, SÜRMELİ,YILDIRIM, ERTÜRK ,ŞİRİN,İLHAN,DEMİRCAN” Soyadları ile genişleyerek her yıl buluşmaya, anılarını tazelemeye, iş yoğunluğundan ve stresinden gerek il içi gerekse il dışında bulunan ve birbirlerini göremeyenlerin birbirlerini görüp tanımasına yönelik yılda bir günde olsa bunu bir piknik havasında yaşamaya çalışmaları takdirle karşılanmaktadır..


Pikniğe; Mersin, Adana, Ankara gibi şehirlerlerden katılım olduğu gibi Sürmeli ailesi fertlerinden Fatih Sürmeli Irak’tan katılarak akrabalarına verdiği değeri gösterdi. Özellikle Güneş ailesi fertlerinden olup, Mersin ilinden katılan eski profesyonel futbol hakemlerimizden aynı zamanda beden eğitim öğretmeni Atilla GÜNEŞ’in esprili kişiliği ile pikniği karnaval havasına dönüştürdü. Ayrıca; Renkli kişiliği ile Feridun ULUN pikniğin neşe kaynağı oldu.


Genel koordinatör Ahmet ALAK 13. Defa bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını, birlikteliği doya doya yaşadıklarını vurgulayarak, bu organizasyonda kendisine en çok yardımda bulunan Selehattin ALAK, İsmail KİREÇCİ,  Döngel köyü muhtarı Cuma Ali GÖK ve tüm katılımcılara çok teşekkür etti. ALAK, 21 Ağustos 2013 Pazar günü (Ramazan Bayramının ertesi günü) aynı yerde buluşacaklarını, katılımın her yıl olduğu gibi 2013 yılında da artmasını temenni ettiğini belirtti.