Yunanistan'da, tacizde bulunan sarhoş İngilizin cinsel organını yakan kadın kahraman ilan edildi.

26 yaşındaki Yunanlı kadın, bir barda kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söylediği 23 yaşındaki İngilizin cinsel organını ateşe verdi.

Giritli olduğu bilinen, ancak kimliği açıklanmayan kadın, polise teslim oldu ve “meşru müdafaa hakkını kullandığını" söyledi.

Olayın yargıya aksetmesi halinde kadının cuma günü hakim karşısına çıkması bekleniyor. Yunanlı kadın hakkında, fiziksel yaralamada bulunmak ve özel mülke zarar vermek suçlamasıyla soruşturma açıldı.

İkinci derece yanık kimliği açıklanmayan İngiliz ise, şu anda Girit’in Herkalion kentindeki özel bir klinikte cinsel organındaki ikinci derecede yanıklar nedeniyle tedavi görüyor.

Polisten yapılan açıklamaya göre, olay, İngiliz turistlerin gece boyunca çılgınca eğlendiği Malia’daki bir kulüpte meydana geldi.

Olaydan önce, İngilizin pantolonunu indirerek cinsel organını kızlara gösterdiği ve söz konusu Yunanlı kadını taciz ettiği belirtildi.

Polis, İngilize kendisini taciz etmekten vazgeçmesini söyleyen kadının, daha sonra adamın cinsel organının üzerine alkollü bir içki olan Sabucco döktüğünü belirtti.

Yerel basın, bunun da İngilizi durduramadığını, bunun üzerine kadının bir çakmak kaparak cinsel organı ateşe verdiğini yazdı.

Yunanlı kadın, polis refakatinde Heraklion Hastanesi'nden çıkarılırken, dışarıda toplanan bir grup kadına destek gösterisi yaptı.