Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin, 21 Şubat Cumartesi günü seçimli kongreleri olduğunu hatırlatarak; ''Burada partilerin, kişi veya kuruluşların hiçbir yaptırımı yok'' dedi.

Ergin, geçen günlerde Küçük Ev Lokantası'nda gerçekleştirilen yemekli programda, sendikaya bağlı Göksu EDAŞ, TEİAŞ, DSİ ve İller Bankası'nda çalışan üyeleriyle bir araya geldi.

TES-İŞ'in gerçek sahibinin delegeler ve sendika üyeleri olduğunu ifade eden Ergin; ''Bizim gücümüz sizlersiniz. Sizler bulunduğunuz birimlerin aynasısınız. Toplum içinden seçilmiş örnek insanlarsınız'' dedi.

Kahramanmaraş Şubesinin 21 Şubat’ta kongre gerçekleştireceğini hatırlatan Ergin, bundan sonraki süreçte kendilerini temsil edecek kişi ve listeyi onaylayacaklarından emin olduğunu ifade etti. Bu seçimin TES-İş'in seçimi olduğunu dile getiren Ergin; ''Burada partilerin, makam ve mevkilerin kişi veya kuruluşların hiçbir yaptırımı yoktur'' diye konuştu.

Kongre için mevcut Başkan Ergin yeniden aday olurken, Ali Bürkek te başkan adayı olarak seçim çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. (www.kanal46.com)