Kahramanmaraş Belediye Meclisi Eylül ayı olağan genel toplantısını Belediye Başkanı Mustafa Poyraz başkanlığında gerçekleştirdi.


Gündemindeki maddeleri görüşmek üzere olağan toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda saat 09.00’da gerçekleştiren Belediye Meclisi toplu taşıma araçlarında kullanılan para ve bilet yerine kart kullanılması kararını verdi.


Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından eski tutanak özetinin görüşülmesi ile başlayan Belediye Meclis Toplantısı’nda Mahalle Sınırı Düzenlemesi Teklifi, Müdürlük İptali Teklifi, Müstakil ve Hisseli Belediye Arsalarının satışına ilişkin Encümene yetki verilmesi, Belediye ve Özel Halk Otobüslerinde Kullanılan Para ve Bilet Yerine Kartlı Sisteme Geçilmesi Teklifi, İmar Plan Tadilat Teklifleri görüşülerek karara bağlandı.


Öte yandan gündem dışı gelen maddelerde ise Kürtül’e verilen suyun fiyatı görüşülmesi gündeme geldi. Ücret Belirleme Komisyonuna havale edildi ve bir sonraki meclise bilgi verilmesi istendi.


Bir sonraki meclis toplantısının 5 Ekim 2011 Çarşamba olarak belirlenmesinin ardından Meclis Toplantısı sona erdi.


Bu arada Meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Poyraz, önümüzdeki günlerde şehrimize birçok bakanın geleceğini ve yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy adı verilen Konferans Salonu’nun da o gün hizmete açılacağını söyledi. (www.kanal46.com)