Bursa’da kaybolduktan sonra cesedi parçalanmış olarak dere kenarında bulunan Sema'nın cinayetinde bir doktor da aranıyor...

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü birinci sınıf öğrencisi Sema Karakoca'nın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınanların sayısı 7'ye yükseldi.

Sorgulamaları tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevkedildi. Aralarında Sema Karakoca'nın sevgilisi de bulan şüphelilerin yöneltilen suçlamayı kabul etmedikleri öğrenildi.

Jandarma, cinayet sonrası genç kızın rahmini alıp vücudun bu bölgesini sabunla yıkadığı öne sürülen bir doktoru aradığı öğrenildi.Doğum gününü kutladıktan bir gün sonra 16 Şubat’ta kaybolan ve 1 Mart tarihinde Merkez Nilüfer İlçesi Çatalağıl Köyü Ayazma Mevkii’nde cesedi bacakları kesilmiş, göğsü yarılmış, rahmi ise alınmış olarak bulunan Sema Karakoca (19) cinayetiyle ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Jandarmanın gözaltına aldığı Sema Karakoca'nın sevgilisi Muzaffer Şahin (34), amcasının oğlu Şenol Şahin (36), Muzaffer Şahin'in birlikte ticaret yaptığı ve öldürülen Sema Karakoca'yı tanıştırdığı öne sürülen bir inşaat şirketinde yönetici olarak çalışan Mahfuz Ceylan (31) ve kardeşleri Eyüp Ceylan (26), Niyazi Ceylan (30) ile akrabası Nihat Ceylan'dan sonra, yanlarında çalıştırdıkları Seyfettin Karataş da gözaltına alındı.

Jandarmadaki sorgulamalarında yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen ve susma haklarını kullanan zanlılar bugün, adam öldürmek ve cinayete azmettirmek suçlamasıyla adliyeye sevkedildiler. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen şüpheliler, fotoğraflarını çekip görüntülerini alan gazetecilere suçsuz olduklarını söylediler.

RAHMİNİ BIÇAKLA ALAN DOKTOR ARANIYOR

Bu arada jandarmanın, öldürülen genç kızın rahmini bıçak ile alıp daha sonra bu bölgeyi sabun ile yıkadığı öne sürülen adı açıklanmayan bir doktoru aradığı belirtildi. (Mynet)