Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi’ni ziyaret ederek, karanfil dağıttı.


Huzurevi’ndeki etkinliğe katılan Vali Kocatepe, burada yılın yaşlılarına ödül verip, yılın yaşlısı seçilen emekli Kimya Mühendisi Fahrettin Güngör’e altın taktı. Etkinlikte konuşan Vali Kocatepe, böylesine mutlu bir günde Huzurevi sakinleriyle bir arada olmaktan onur duyduğunu belirterek, “hepinizin ellerinden öpüyorum” dedi.


4 yıldır Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir araya geldiklerini anımsatan Kocatepe, “Tabi bayramlar ve diğer özel günlerde de bir araya geriyoruz ama bu özel günün atmosferi daha da farklı, Bugün burada sizleri sağlıklı, mutlu, huzurlu güler yüzlü görmekten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle aramızdan ayrılan, büyüklerimize de Allahtan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun. Allah hepimizi cennette kavuştursun” diye konuştu.


Kocatepe, yeni huzurevi yapım çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Daha önce geldiğimizde yeni huzurevi için arsa aradığımızı, proje yaptığımızı sizlere söylemiştik. Bugün inşaat çalışmalarının devam ettiğinin müjdesini vermek istiyorum. Yeni huzurevimizin temeli atıldı. Yükseliyor ve en kısa süre içerisinde inşaatı tamamlanarak sizin hizmetinize sunulacak. Son derece nezih ve bölgenin en güzel huzurevi olacak. Turistik otel konforunda, geniş bahçesi, camisi, kütüphanesiyle cıvıl cıvıl bir huzurevini size armağan edeceğiz, hizmetinize sunacağız.”


İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı’nın şarkılarıyla renk kattığı programda, hayırsever işadamı Muammer Pakdil de huzurevi sakinlerine hediye dağıttı. Programa, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kerim Acar, Jandarma Alay Komutanı Albay Coşkun Doğan ve İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar katıldı.(İHA)