Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Elbistan’da yapılan eğitim ve diğer yatırımları yerinde inceledi.


Geçtiğimiz günlerde Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü’ndeki taşeron bir firmada görev yaparken, bant yolları arasına sıkışarak hayatını kaybeden 24 yaşındaki işçi Mehmet Ali Çankal’ın ailesini, Çoğulhan Mahallesindeki evlerinde ziyaret eden Vali Kocatepe ve beraberindekiler, daha sonra Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Elbistan Kaymakamlığı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı ve Emniyet Müdür yardımcısı Ahmet Eksin tarafından karşılanan Vali Kocatepe ve beraberindeki heyet, burada bir süre sohbet etti.
Ziyaret sonunda açıklama yapan Vali Kocatepe,“İlk olarak geçtiğimiz gün AEL İşletmesinde hayatını kaybeden işçimizin ailesini ziyaret ettik. Daha sonra ise işletme müdürümüz ile birlikte işletme sahasını ziyaret ettik. Orada yapılan çalışmaları gördük, güvenlik önlemleri ile ilgili kendisinden bilgi aldık. Allah bir daha böyle kazalar göstermesin. İnşallah bir daha böyle kazalarla karşılaşmayız. Her gelişimizde Elbistan’da yapılan çalışmalar ve yapacağımız yatırımlarla ilgili görüş alış verişinde bulunuyoruz. Bilgiler alıyoruz. Bugünde buradaki görüşmemizin ardından Elbistan ilçemizdeki yatırımları yerinde göreceğiz. Ekinözü’nde yeni hükümet konağı hizmete girdi, onun için hayırlı olsun dileğinde bulunacağız” dedi.
Vali Şükrü Kocatepe daha sonra yapımı devam eden yatırımları birer birer gezerek, ilgililerden bilgi aldı. Vali Kocatepe’ye, Jandarma Komutanı Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar eşlik ettiler.(İHA)