27.07.2009 tarih ve 11095 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayin olunan Hüseyin Kürşat KIRBIYIK ,Çağlayancerit Kaymakamı Hakan ÖZARSLAN ve Ekinözü Kaymakamı Mehmet PARLAK’ a Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi TANILIR tarafından 05.08.2009 Çarşamba günü saat:19.30 Kervanhan'da veda yemeği verildi.

Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi TANILIR teşekkür konuşmasında, Vali Yardımcısı, Çağlayancerit Kaymakamı ve Ekinözü Kaymakamı'nın tayinleri dolayısıyla toplanmış olduklarını, daha önce kandil gecesinde Emniyet Müdürüne veda yemeği verildiğini, bu gün Beraat kandilinde bu arkadaşlara yemek verildiğini, kadir gecesinde kime yemek verileceğini bilmediğini söyledi.

Vali TANILIR daha sonra; Kürşat beyin 5 yıl Kahramanmaraş’ta çalıştığını ve bunun 3 yılını Kahramanmaraş Vali Yardımcısı olarak çalıştığını, 2 yıl Nurhak'ta çalıştığını, başarılı hizmetler verdiğini , mesleğini seven, mevzuata hakimiyeti, ciddiyeti bakımından kendilerinden taktir topladığını ve aynı şekilde Çağlayancerit ve Ekinözü Kaymakamlarında kamu kurumları arasında uyum içerisinde çalıştıklarını başarılı hizmetler verdiklerini ve kendileri ile gurur duyduklarını belirtti.

Vali TANILIR, vatandaşa hizmet için var olduklarını , yaşamı vatandaş açısından kolaylaştırmak olduğunu, kendilerinin ve Devletin varlık sebebi vatandaşa hizmet olduğunu, vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak, sıkıntılarını gidermek "iyi ki Devlet var dedirtmek" olduğunu söyledi.

Hüseyin Kürşat KIRBIYIK’ da konuşmasında, "İçinde bulunduğumuz bu mübarek gecede yemeğe katılanlara teşekkür ederim. Bu güne kadar iyi hizmetler verildi, burada bulunduğum süre içerisinde tüm amacım halka hizmet oldu, hak ve adalet duygusu içinde gayret ettim bu vesileyle, sorumluluk ve uyum içinde birlikte çalıştığım müdürlerime teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Çağlayancerit Kaymakamı ve Ekinözü Kaymakamları birer teşekkür konuşmaları yaptılar.

Vali TANILIR tarafından da günün anısı olarak birer hediye paketi verildi.