Vali Şükrü Kocatepe Yedikuyular’da yapılması planlanan kayak merkezi alanında, Gençlik Merkezi inşaatında ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.


İlk olarak İl merkezine 13 km.’lik mesafede bulunan Yedikuyular bölgesini ziyaret eden Vali Kocatepe, kayak merkezi yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nında iştirak ettiği incelemede, kar kalınlığı ve karın bu ayda hangi alanlarda kaldığı değerlendirildi.


[Kayak Merkezi yapılması planlanan Yedikuyular bölgesi: İl merkezinden 13 km’lik asfalt bir yol ile ulaşılmaktadır. Kahramanmaraş merkezli, Gaziantep, Adıyaman, Osmaniye’ye ortalama 90 km. Adana ve Halep’e (Suriye) ortalama 200 km. mesafededir. Yedikuyular bölgesi ulaşım, elektrik, su gibi altyapı faktörlerin cazibesi ile kısa sürede hayata geçebilecek bir kayak alanıdır.


Daha sonra İl merkezinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Kocatepe yetkililerden yerinde bilgi aldı.


Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu ziyaret eden Vali Kocatepe, antrenörleri nezaretinde yüzme eğitimi alan öğrencilerin antrenmanlarını izleyerek yüzme havuzunda yapılan çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’dan bilgi aldı.