Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Elbistan’da yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, son durumları hakkında bilgi aldı.


İlk olarak Akbayır Belde Belediye Başkanı Tahsin Öztunç’u makamında ziyaret eden Vali Kocatepe ve beraberindeki heyet, beldenin küçük olmasına rağmen önemli yatırımlar ve hizmetler aldığına dikkat çekti.
Belde sınırları içerisinde yapılan yatırımlar ve hizmetler hakkında Vali Şükrü Kocatepe’ye bilgi veren Akbayır Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, kapanacak belediyeler arasında olmalarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüklerini söyledi.
Akbayır Beldesi ziyaretinin ardından Karahüyük Grup Köy Yolunu inceleyen Vali Kocatepe ile Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, Elbistan Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, daha sonra yeni Karahüyük İlkokulu binasını gezdiler.
Yapılan ziyaretler ve incelemeler sonrasında kısa bir açıklama yapan Vali Kocatepe, “Bugün Elbistan Akbayır beldesinde bir trafik kazasında hayatını kaybeden korucumuzun ailesine başsağlığı dilemek ve Elbistan ilçemizdeki yol, okul ve diğer yatırım hizmetlerini incelemek adına geldik. Karahüyük grup yolu üzerinde bir çalışmamız var. Yol üzerinde yapılan çalışmalarımız kapsamında bu yıl yolumuzun tamamlanmasını sağlayacağız” dedi.
Kocatepe, konuşmasının devamında ise, “Karahüyük İlkokulu’nun yeni binası yapıldı. Projesi çok farklı olduğu için bizzat incelemek istedim. Bu projemiz Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yeni geliştirdiğimiz bir proje. İnşallah öğrencilerimiz burayı faydalı bir şekilde kullanabilirler” ifadelerine yer verdi.
Vali Kocatepe, yaptığı ziyaretlerin ardından Elbistan’dan ayrıldı.


İHA