Kahramanmaraş Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Yıldırım (38) Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Bir süre önce Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde ameliyat olan ve yapılan tetkiklerde lösemi olduğu anlaşılan Yıldırım, tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde vefat etti.

Evli 3 çocuk babası Yıldırım, Göksun'a bağlı Taşoluk beldesinde toprağa verildi. Bilindiği gibi; bir süre önce de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Fikret Kiraz, tedavi gördüğü sırada vefat etmişti.

HABERİN DETAYI:

Altı ay önce İl Müdürleri Fikret Kiraz’ı kaybetmenin üzüntüsünü üzerlerinden atamadan ikinci üzüntüyü yaşadılar.

NÜFUS ÇALIŞANLARININ ACI GÜNÜ...

Geçtiğimiz yıl 30 Haziranda İl Müdürleri Fikret Kiraz’ı kaybeden ve hala bu kaybın acısını üzerinden atamayan Nüfus çalışanları geçtiğimiz Cumartesi ikinci bir acı ile sarsıldılar. Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünde görev yapan arkadaşları Mustafa Yıldırım’ı (38) kaybeden Nüfus Çalışanları arkadaşlarını Göksun ilçesinin Taşoluk Beldesi mezarlığında toprağa verdiler.

Yaklaşık 6 ay önce rahatsızlanarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde ameliyat edilen ancak ameliyat sonrası oluşan komplikasyonlardan sonra yapılan tetkiklerde Lösemi olduğu anlaşılan Mustafa Yıldırım yaklaşık 4 aydır Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde tedavi görüyordu. Cumartesi günü aniden rahatsızlanan ve yoğun bakıma alınan Yıldırım akşamüzeri 19.00 sularında hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası olan Mustafa Yıldırım Pazar günü Saat 10.00 sularında Taşoluk Kasabası Mezarlığında toprağa verildi. Genç Yaşta Hayatını Kaybeden Mustafa Yıldırıma Allah’tan Rahmet Kederli ailesi, Yakınları ve Nüfus Çalışanlarına Başsağlığı dileriz.

MUSTAFA YILDIRIM: 08.08.1972 Yılında Göksun İlçesi Taşoluk Kasabasında doğdu. Askerliğini Müteakip Uzman Çavuş olarak 1994-1999 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptı. 2007 yılında Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olan Mustafa Yıldırım evli ve Ertuğrul (14), Gamze (12) ve Cihat (9) adında 3 çocuk sahibi idi.