Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın Yeni Yıl Mesajı yayınladı.


Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, 2015'in birlik ve beraberlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.


Sayın, yayımladığı mesajında, 2014 yılında insanlık adına yaşanan dram ve acıların 2015 yılında son bulması, savaşların olmaması, insanlık suçlarının işlenmemesi, güzelliklerle dolu güzel bir yıl geçirilmesini diledi.


Acısıyla tatlısıyla bir yılın geride bırakıldığını, yeni bir umut, yeni bir sevgi ve hoşgörüyle dolu bir yıl dileğiyle yeni yıla girileceğini ifade eden Sayın,  "Yeni yılda birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek devam edecek, halkımız daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacaktır. Yeni yılda, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını, 2015 yılının tüm basın camiasına, milletimize, insanlığımıza ve dünyaya huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum. 2014 yılında insanlık adına yaşanan dram ve acıların 2015 yılında son bulması, savaşların olmaması, insanlık suçlarının işlenmemesi temennisinde bulunurken, güzelliklerle dolu güzel bir yıl umudunu taşıyorum. Mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl dileğimle yeni yılınızı kutluyorum."