Kahramanmaraş'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Osmangazi Mahallesi'nde oturan Âdem Cüce (59) ve Sebiha Cüce'den (55) uzun bir süre haber alınamadı. Cüce çiftini merak eden evin alt katında oturan gelinleri Fatma Cüce, üst kattan sesler gelmemesi üzerine yukarı çıktı. Kapıyı defalarca çalmasına rağmen, cevap alamayan gelin Cüce, komşulardan yardım istedi.

Komşulardan Hasan Çabuk, kapıyı kırarak içeri girdi. Evin içinden ağır bir koku geldiğini fark eden gelin Cüce, kayınpederi ve kayınvalidesini hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Bugün öğlesıralarında meydana gelen olayda eve gelen sağlık ekipleri, Adem Cüce'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hayati tehlikesi bulunan Sebiha Yüce'yi de Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı.

Sümerbank Fabrikası'ndan emekli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Adem Cüce'nin cesedi, nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Bu ara olayda hayatını kaybeden Adem Cüce'nin Göksun'un tanınmış simalarından ve Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce'nin ağabeyi olduğu öğrenildi.

Merhuma Allah'tah rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabırlar dileriz.