Ziraat odası Ekinözü Başkanı Ali Kahraman Ekinözü belediyesini ve diğer makamları acilen görevi başına çağırdı.


Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde hafta içi etkili olan kar yağışı en çok Yüksek kesimlerdeki Mahallerde yaşayanları mağdur ettiğini yolların kapalı olduğu yedi gündür elektrik verilemediğini, telefon hatlarında da sorunlar yaşanan ilçede, cep telefonları da çekmediğini İfade eden Ziraat odası Ekinözü Başkanı Ali Kahraman Ekinözü belediyesini ve diğer makamları acilen görevi başına çağırdı.


Ekinözü Ziraat Odası Başkan Ali Kahraman Ekinözü ilçesin mahallerinde Kar temizleme çalışmasında Ekinözü belediyesin yetersiz kaldığını ifade ederek yüksek kesim mahallerin halen yolları kapalı ve elektrikleri kesilmiş haldeler diyerek Ekinözü belediyesine eleştirilerde bulundu.


 Ekinözü Ziraat Odası Başkanı Ali Kahraman ilçede hafta içerisinde etkili olan kar yağışından dolayı eski adı ile köy olan Şimdi ise mahallerimizde yol sorununu çözülmediğin elektrik verilemediği bildirildi.  Kahraman bu duruma tepki göstererek, "45 kilometre mesafedeki Afşin Elbistan termik elektrik santrali var. ama biz iki gündür karanlıktayız. Bu sorun nasıl çözümlenmez anlamıyoruz" diye konuştu.


Vatandaşların su sorunları olduğunda mahalle aralarında ki çeşmeler ile tulumbalardan bidonlara su doldurarak çözmeye çalışıyorlar. Telefonları da bir çok bölgede çekmiyor.