Adana'nın Yüreğir ilçesinde yapılan başarılı bir operasyonda, 1.050 litre kaçak alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

YÜREĞİR’DEKİ EVDE KAÇAK ALKOL ÜRETİLİYORDU

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Havutlu Mahallesi'nde bir evde kaçak alkol üretildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda evin deposunda, variller içerisinde toplamda 1.050 litre kaçak alkol bulundu.

İHA’lar havalandı zehir tarlaları ortaya çıktı! 70 ton esrar elde edilecekti
İHA’lar havalandı zehir tarlaları ortaya çıktı! 70 ton esrar elde edilecekti
İçeriği Görüntüle

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ev sahibi Serkan D. gözaltına alınırken, operasyon sırasında yapılan aramalarda 2 kuru sıkı tabanca ve ruhsatsız tüfek de ele geçirildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

OPERASYONLA KAÇAK ALKOLÜN ÜRETİMİ ENGELLENDİ

Bu operasyon, kaçak alkol üretimi ve satışının önlenmesi amacıyla önemli bir adım oldu. Emniyet güçleri, yasa dışı faaliyetlerle mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.

Kaynak: İHA