Balıkesir'in Karesi ilçesinde bulunan patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlama ile ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yaptı. Bakan Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, olayla ilgili olarak Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığını ve 1 başsavcı vekili ile 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi.

SÜREÇ TİTİZLİKLE TAKİP EDİLİYOR

Adalet Bakanı Tunç, patlamanın meydana geldiği fabrikanın kapsül üretim bölümünde gerçekleştiğini belirterek, soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle devam ettiğini vurguladı. Patlama nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diledi.

Interpol tarafından uluslararası seviyede aranan 23 kişi yakalandı
Interpol tarafından uluslararası seviyede aranan 23 kişi yakalandı
İçeriği Görüntüle

OLAYLA İLGİLİ DETAYLAR PAYLAŞILDI

Patlamanın ardından yapılan açıklamada, olayın sebebine dair henüz net bir bilgi verilmezken, yetkililer olayla ilgili tüm delillerin toplanarak inceleme yapılacağını ifade etti.

Kaynak: İHA