GÜZEL OYUNCU BURCU BİRİCİK'İN KIZI LUNA İLE İLK PAYLAŞIMI
2016 yılında fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin ile evlenen Burcu Biricik, temmuz ayında kızı Luna’yı dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ulus'ta kızıyla birlikte gezintiye çıkan ünlü oyuncu, objektiflere yakalanarak kızı Luna'nın yüzünü ilk kez göstermiş oldu. Geçen zaman zarfında sosyal medya hesaplarından kızıyla sık sık paylaşımlar yapan Biricik, kızı Luna'nın yüzünü her zaman gizlemeyi tercih ediyordu.
"BURADA DA MI GEZİYORSUNUZ?"
İstanbul’da gezerken muhabirlerle karşılaşan Burcu Biricik, onların objektiflerine yakalanınca esprili bir şekilde "Yahu burada da mı geziyorsunuz? Eve girecekken siz yakaladınız" şeklinde sitem etti.
KIZIYLA VAKİT GEÇİRİYOR
Son dönemde kızı Luna ile vakit geçiren ve gündemi takip eden Burcu Biricik, “İnşallah daha da iyi olacağız” diyerek, kızının sağlıklı gelişimi konusunda umutlu olduğunu belirtti.