Balıkesir’in Gönen ilçesi, güne 30 yaşındaki hukukçu Doğukan Eroğul’dan gelen acı haberle başladı. İzmir’de mesleğini icra eden genç avukat, geçirdiği ani kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.
MESLEK HAYATININ BAHARINDA VEDA ETTİ
Gönen Sağlık Meslek Lisesi’nde görev yapan öğretmen çift Zeynep ve Ahmet Eroğul’un evladı olan Doğukan Eroğul, eğitim hayatına doğup büyüdüğü Gönen’de başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra hukuk fakültesini bitiren Eroğul, kariyerini sürdürmek için İzmir’e yerleşti. Başarılı çalışmalarıyla tanınan genç avukatın zamansız ölümü, hem ailesini hem de yargı camiasını derin bir yasa boğdu.
GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Eroğul’un naaşı, helallik alınmak üzere baba ocağı Gönen’e getirildi. Bugün öğle namazını müteakip Çarşı Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; Eroğul ailesinin yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Doğukan Eroğul, dualar eşliğinde Gönen Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.




